Furnizori oficiali de folie inteligentă și sticlă inteligentă la nivel mondial

Suntem un producător oficial de filme inteligente, sticlă inteligentă și acoperiri inteligente. Avem toate certificatele de calitate necesare pentru produsele noastre, dispunem de o logistică extinsă la nivel mondial și avem specialiști profesioniști în instalarea foliilor și a sticlei inteligente pe orice amplasament. Specialiștii noștri vă vor oferi toată consilierea necesară, de la plata și livrarea filmului până la instalarea acestuia.

Puțin despre fabrica de producție

Compania noastră a fost înființată în 2009.  Suntem dedicați globalizării produselor noastre și dezvoltării afacerii noastre. Compania dispune de facilități de producție, depozitare și logistică, precum și de o echipă profesionistă de instalatori.

Fabrica produce în principal folii inteligente, sticlă inteligentă, folii de colorare pentru geamurile mașinilor și folii pentru construcții, care sunt utilizate în principal în sectorul auto și în cel al locuințelor. Volumul anual de producție a filmului este de până la 60.000 de metri pătrați. Produsele noastre sunt exportate în mai mult de 200 de țări datorită calității excelente, prețului competitiv și serviciilor post-vânzare excelente.

Fabrica noastră își propune să devină brandul lider în domeniul filmelor și sticlei inteligente. Încă de la înființare, compania a avut o echipă de zeci de instalatori. Membrii noștri au o experiență bogată în proiectarea de pereți despărțitori, sticlă inteligentă și instalații de film. Echipa fabricii a finalizat peste 5000 de proiecte de instalare de filme și sticlă în hoteluri, aeroporturi, școli, spitale, centre comerciale și săli de conferințe.

Producția de film și sticlă inteligentă la o fabrică din Shenzhen

Меню
Alegerea limbii »